Материалы

Робота гуртківців

Позагурткова робота членів економічного гуртка «А-Еліта»

       У суботу, 5 жовтня, Запоріжжя урочисто відсвяткувало день міста. На каскаді фонтанів «Райдуга» працювало містечко USAID, де мешканці Запоріжжя мали змогу поспілкуватися з представниками проектів та програм Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).В роботі цього проекту приймали участь гуртківці Малої академії наук. Учні розповідали гостям наметового містечка USAID про платіжні картки, радили, як вберегтися від фінансових шахраїв, навчали складанню сімейного бюджету. а також презентували курс «Фінансова грамотність» для десятикласників.

       Для всіх гостей Програма FINREP-II та гуртківці підготувала конкурси та змагання. Малюки до 12 років брали участь у конкурсі малюнків «Гроші і моя 7я». Віка Погребець, 7 років, намалювала, як її батько заробляє гроші і приносить їх додому. Восьмирічна Настя Мазуренко намалювала свою мрію – планшет, на який вона назбирала 100 гривень. На малюнку Ковальової Христини був зображений приватний будинок, де хоче жити її родина. П’ятирічний Владик теж намалював, на що його сім’я хоче витратити гроші – на яскравий веселковий будинок з красивим квітковим садом. Дивлячись на малюнки дітей, можна ще раз пересвідчитися, що вони ще змалку розуміють, що таке гроші, що хоче придбати їхня сім’я, і що саме зробить їх щасливішими.

       До містечка USAID завітав міський голова Запоріжжя – Олександр Сін, який із задоволенням спілкувався з представниками проектів та учнями.

Александр Чансанович Син  Наталья Витальевна

стол грамоты