День безпечного Інтернету 2021

Безымянный

     Всесвітній День безпечного Інтернету відзначається у вівторок другого тижня лютого місяця. В цьому році – це 9 лютого.

     До цієї важливої події долучилися вихованці та вчителі нашого ліцею. Було проведено ряд цікавих заходів: бесіди, відеоуроки, ділові ігри, вікторини, індивідуальні консультації. Віртуальний світ живе за своїми правилами – і ми повинні їх завжди пам’ятати!

     Відеоурок з теми «Інформаційна безпека» дав можливість здобувачам освіти середньої ланки виділити найбільш небезпечні ситуації, які виникають під час перебування в Інтернеті. Діти пройшли експрес-тестування «Обережно, Інтернет» та закріпили правила поведінки в мережі.

     Для старшокласників було проведено бесіду з теми «Для мене Інтернет – це…». Діти висловили свої думки, обговорили можливості та небезпеку віртуального світу, визначили шляхи попередження впливу роботи в Інтернеті, також поділилися, як вони та їхні батьки проводять час в Інтернеті, зробили відповідні висновки щодо безпечного використання сайтів для підлітків.

     Сподіваюсь, що наші ліцеїсти, розширивши знання щодо безпеки в мережі Інтернет, зможуть уберегти себе від потенційних небезпек глобальних мереж. Адже обізнаний – значить озброєний.

Вчитель інформатики Сурду К. Я.

Вікторина до Дня безпечного Інтернету

 

изображение viber 2021 02 11 09 04 57

изображение viber 2021 02 11 09 04 58

Обговорюємо найважливіші питання користувачів Інтернетом

Правила поведінки в мережі Інтернет повторили і будемо виконувати